Financial Lifestyle Planning

HET LEVEN GAAT VOOR GELD
EN NIET ANDERSOM

puzzel

FINANCIAL LIFESTYLE PLANNING

Financial Lifestyle Planning gaat in de basis over het verbinden van uw gewenste levensstijl aan uw financiële positie en over het bereiken van de meest belangrijke en diepgaande doelen van u leven, want het leven gaat vóór geld en niet andersom! Een Financial Lifestyle Planner zal u helpen uw gewenste levensstijl te ontdekken, te bereiken en te behouden!

quoteFinancial Lifestyle Planning gaat in de basis over het verbinden van uw gewenste levensstijl aan uw financiële positie.

UW GETAL

Een levensstijl is voor iedereen anders. Alles draait om levensstijl.
Grote levensstijl, groot getal. Kleine levensstijl, klein getal!

Het is dan ook onze taak om onze cliënten hun getal te laten begrijpen; het bedrag dat ze nodig hebben om het leven te leiden dat ze willen.

En zodra onze cliënten hun getal begrijpen is het onze taak om ze door een gedegen financial planning te helpen het te verkrijgen, te managen, te beschermen en – het meest belangrijke – ervan te laten genieten voordat het te laat is!

DE WAARHEID OVER GELD

Financial Lifestyle Planning gaat over de waarheid van geld. Deze waarheid over geld is niet dat de ene hypotheek beter is dan de andere of het ene beleggingsfonds beter is dan het andere. Nee, dat is allemaal niet echt belangrijk. De waarheid over geld gaat over het niet te ontkennen feit dat het leven geen oefening is en dat kostbare tijd bij ons wegglipt.

Het gaat in de kern om de antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld:

  • Wat heb ik nodig om het leven te leiden dat ik wil, zowel nu als in de toekomst?
  • Behoudt mijn familie gemoedsrust en een goed inkomen als mij iets overkomt?
  • Kan ik mij het permitteren om minder te gaan werken of hiermee te stoppen?
  • Kan ik mijn kinderen financieel ondersteunen bij hun studie of aankoop woning?
  • Hoe en wanneer kan ik het beste mijn onderneming beëindigen of overdragen?

Maar geld is toch ook belangrijk? Ja, hier moet een plek voor gevonden worden en ja, hier moet op worden gelet en ja, er moet een stabiele beleggingsstrategie worden vastgesteld en ja, het moet ook fiscaal efficiënt zijn. Maar dat zijn slechts kenmerken, het is niet waar het echt om gaat.

Financial Lifestyle Planning is de lijm waar het geld aan blijft plakken!

Het is nu de tijd om op zoek te gaan naar de waarheid achter uw geld en toekomst. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag hoe u de waarheid kan achterhalen op de voor u belangrijke vragen.

Wij bestaan om te inspireren, vertrouwen te creëren en u de vrijheid te geven om te leven.