Gratis E-Book

 

Gratis E-Book

“Wij zijn ervan overtuigd dat slimme beleggers betere resultaten halen en meer vertrouwen hebben in het eindresultaat en in het proces. Veel media en deskundigen willen je laten geloven dat een slimme beleggingsbeslissing afhangt van het selecteren van de juiste aandelen(fondsen), het bepalen van het juiste instap- en uitstapmoment en het doen van nauwkeurige voorspellingen.

Het klopt dat sommige mensen wel eens geluk hebben door het kiezen bepaalde aandelen of op het juiste moment in- of uitstappen of de beweging van de rente goed raden. Maar het afhankelijk zijn van geluk is niet echt een duurzame strategie!

Dit gratis E-book geeft onze visie over wat wij verstaan onder een Slimme Belegger en richt zich vooral op de structurele en gedrags- matige aspecten van beleggen, in plaats van de technische kant. Bijvoorbeeld het selecteren van bepaalde aandelen.

Om het E-book te kunnen ontvangen dien je onderstaand je gegevens in te vullen, akkoord te gaan met onze privacyverklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails sturen.
Ga je akkoord met onze privacyverklaring?