The Challenges

THE CHALLENGES

Understanding your manpower and cash issues can determine the success or failure of any project. Do not overestimate your capabilities or underestimate your cash flow.  Map out the details of all of the projects going on and what you are bidding that could happen in the near future.

Inflexibility is another challenges. Map out your plan and continually review your plan versus reality. Be willing to make changes when you see your plan is failing. Without a plan or refusing to gauge success against your plan has doomed many companies to continue down a road to failure. Have a willingness to change the plan and learn. Fail teachs you a lot.

PROJECT DETAILS

Categories:
Client: Awesome Company

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud weer te geven.

PROJECT DETAILS

  • Expediting and securing all permits, licenses, inspections, sign-offs, and occupancy certificates required by jurisdictional agencies.
  • Coordinating and supervising work performed by trades and outsite suppliers for quality, completeness, schedule, and conformity with plans and specifications/
  • Upon substaintial completion of contruction, examine work to assure efficacy quality and proper commisioning of equipment.
  • Developing a community relations program.
  • Provide the highest quality service to build-up the best result of the project as the agreement between 2 sites.

OUR CLIENTS SAYS

“Vanuit mijn jarenlange zakelijke relatie met Dick Kaljee kan ik niet anders concluderen dat de door Dick voor mij verrichte werkzaamheden tot in de perfectie door hem worden uitgevoerd . Afspraken zijn afspraken. De samenwerking met Dick op financieel terrein van zowel mijn zakelijke als privé belangen is gebaseerd op onderling vertrouwen, een onmisbare factor. Waar anderen gaan voor het pure korte gewin gaat Dick voor de continuïteit , hetgeen in het huidig financieel verkeer ver te zoeken is . Dick kent geen uurtje factuurtje mentaliteit , maar hoort zijn klanten aan met passie en gedrevenheid en weet met passende oplossingen te komen. Ik waardeer en respecteer Dick zijn mentaliteit van zakendoen en zijn gezegde: “Het is belangrijk nieuwe klanten te winnen , maar het belangrijkste is bestaande klanten te behouden” , spreekt mij erg aan”

“In de tijd dat ik gitaarles had en elke week met een gitaar op de rug naar de les fietste, zag ik om mij heen opeens ook allerlei mensen met een gitaar op de rug. Dat was mij nooit eerder opgevallen. Hetzelfde gebeurt mij nu, nu wij – mijn partner en ik – Dick hebben gevraagd om onze financiële situatie in kaart te brengen en ons daarbij voor nu en de toekomst te begeleiden. Opeens merk ik hoeveel mensen er mee worstelen. Over tobben. Die eigenlijk niet goed weten, niet zeker weten, of ze wel de juiste beslissingen nemen. Geen overzicht hebben. En in zo’n gesprek beveel ik Dick Kaljee aan. “Gun jezelf dit”, roep ik dan.

Het lijkt alsof mensen financieel advies als een luxe zien die zij zich niet kunnen veroorloven. Ik vermoed dat dat het soms ook te maken heeft met schaamte. Niet willen toegeven dat je het lastig vindt, dat je het overzicht niet hebt. Daarvoor hulp inroepen is alles behalve een luxe; het is simpelweg slim en verstandig. De juiste hulp vinden is dan nog wel een punt. Voor wie dit leest; je bent uitgezocht. Dick Kaljee doet inderdaad wat hij belooft. Met verstand van zaken, geduld en inlevingsvermogen. Hak die knoop maar door en nodig Dick uit. Voor je het weet, ontmoet je allerlei mensen met problemen die jij niet meer hebt.”

Looking for a quality constructor for your next project?

Project Description

Client:Awesome Company